Продавець Магазин Трендовых товарів АС розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
788 відгуків
Відправлення в день замовлення, Фіскальний чек!Великий вибір!
+380 (63) 258-06-98
+380 (96) 258-06-98
ARTMA-SHOP - Трендові товари

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ


Цей документ описує політику конфіденційності для https://artma-shop.com.ua сайту (далі - Сайт). Цей документ пояснює, які види інформації можуть бути зібрані і збережені Адміністрацією Сайту і як ця інформація може бути використана і надана.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані - це інформація або сукупність інформації про фізичну особу, яка була або може бути ідентифікована.

Відвідувач - це компетентна фізична особа, яка здійснює огляд пропозицій з продажу, розміщених на Сайті та/або здійснює Замовлення товарів/послуг, пропонованих на Сайті, бере участь в акціях, розміщених на Сайті, для інших цілей, ніж бізнес, або юридична особа або фізична особа-підприємець.

Відвідувач, відвідавши Сайт, здійснивши Замовлення та/або заповнивши форму для реєстрації на Сайті, та/або участі в акції, та/або шляхом будь-якого спілкування з Адміністрацією Сайту (листування, телефонна розмова тощо) підтверджує надання згоди Адміністрації Сайту на обробку, зберігання та використання його персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року 2297-VI та інших правових актів України щодо захисту персональних даних.

Надання Відвідувачем персональних даних є добровільним і необхідним для здійснення Замовлення Товарів/Послуг, пропозиції яких розміщені на Сайті.

Є обов'язковий перелік інформації, яка повинна бути внесена та/або надана Відвідувачем при оформленні замовлення на Сайті. Без такої обов'язкової інформації українською мовою виконання замовлень продавцями товарів/послуг, пропозиції про які розміщені на Сайті, може бути некоректним, складним або навіть неможливим.

Відвідувач несе відповідальність за достовірність і актуальність персональних даних, зазначених/наданих під час виконання Замовлення, реєстрації на Сайті, листування, телефонної розмови, будь-якого іншого спілкування з Адміністрацією Сайту, а також своєчасність повідомлення. Адміністрація Сайту не зобов'язана перевіряти достовірність інформації, зазначеної Відвідувачем.

Обов'язковою інформацією, що вноситься Відвідувачем при здійсненні Замовлення та/або реєстрації на Сайті, є: ім'я, прізвище, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти (e-mail).

Відвідувачів можуть попросити надати інші персональні дані для реєстрації на Сайті та/або використання інших сервісів Сайту.

Відвідувач, відвідавши Сайт, здійснивши Замовлення та/або заповнивши форму для реєстрації на Сайті, та/або участі в акції, та/або шляхом будь-якого спілкування з Адміністрацією Сайту (листування, телефонна розмова тощо) також підтверджує надання згоди Адміністрації Сайту на обробку, зберігання та використання інформації про підключення, трафік, дату та час перебування Відвідувача на Сайті.

Персональні дані Відвідувачів обробляються, використовуються, зберігаються для забезпечення обміну інформацією з партнерами Сайту, відносини у сфері реклами та комунікації, для відправки Відвідувачеві поштою, e-mail, телефон та/або SMS та/або Viber та/або Telegram, інші месенджери будь-якої інформації комерційного та/або інформаційного характеру, і т.д. відповідно до чинного законодавства України, до якого Відвідувач Сайту шляхом відвідування Сайту, Надано згоду на Замовлення та/або форму реєстрації на Сайті.

Персональні дані Відвідувачів можуть зберігатися протягом періоду, необхідного Адміністрації Сайту для досягнення цілей діяльності Сайту, на який Відвідувач Сайту, відвідавши Сайт, дав Згоду на Замовлення та/або реєстраційну форму на Сайті.

Сайт записує доменне ім'я або IP-адресу пристрою Відвідувача, дату доступу, файли (ім'я файлу та URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого Відвідувач прийшов на Сайт, кількість байтів, переданих під час сесії, на яку Відвідувач Сайту, відвідавши Сайт, дав Згоду на Замовлення та/або реєстраційну форму на Сайті.

Файли cookie використовуються під час роботи Сайту, на що Відвідувач Сайту дав згоду, відвідавши Сайт, реалізувавши Замовлення та/або заповнивши форму для реєстрації на Сайті. Адміністрація сайту Крім того, файли cookie використовуються для того, щоб зробити Сайт безпечним, безпечним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку безпеки та запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності, інших угод/правил Сайту Відвідувачами або їх пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість та частоту запитів, а також ідентифікувати та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконувати пакетні завантаження з сайту.

Google Analytics збирає статистику щодо використання Сайту, зокрема, переглядів сторінок, завантажень, провайдера та країни походження, адрес веб-сайтів, відвіданих до і після Сайту тощо, на що Відвідувачу Сайту шляхом відвідування Сайту, здійснення Замовлення та/або заповнення форми для реєстрації на Сайті була надана згода.

Адміністрація Сайту не може гарантувати повний захист персональних даних Відвідувача, але докладе всіх зусиль для захисту персональних даних на найвищому рівні.

Умови надання інформації (відмова від відповідальності)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання призначені лише для інформаційних цілей і допомагають нам краще розкривати інформацію або ілюструвати розміщений матеріал. Той факт, що ми посилаємося на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо висловлені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірність розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих веб-сайтів. Якщо у вас є які-небудь питання або сумніви з приводу цієї політики, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою

Автоматичний збір та використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація, на яку Відвідувач Сайту, відвідавши Сайт, реалізувавши Замовлення та/або заповнивши форму для реєстрації на Сайті, дає згоду:

доменне ім'я, IP-адреса, за якою Ви заходите на Сайт;
Перегляд браузера і операційної системи;
дата і час відвідування Сайту;
Переглянуті сторінки;
Якщо ви натиснете на посилання з іншого сайту, це адреса цього сайту.
Інформація про трафік, що проходить через мережу, по електронній пошті, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства України. Це означає, що Сайт не може втручатися в таємницю телекомунікацій.

Ми маємо право надавати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту за запитом правоохоронних органів, як це визначено/вирішено судом або в рамках інших правових процедур, або за іншим законним запитом, відповідно до чинного законодавства України.

Ми не несемо відповідальності за будь-які втрати прибутку, втрати прибутку, втрати даних або будь-які інші втрати Відвідувачів Сайту, якщо такі виникли внаслідок використання Сайту. Відвідувач Сайту використовує Сайт на свій страх і ризик. Наскільки це дозволено законом, ні Сайт, ні будь-яка інша сторона, що бере участь у створенні, виробництво або обслуговування Сайту несе відповідальність за будь-які прямі, непрямий або випадковий збиток, який коли-небудь був нанесений або викликаний тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, використовував його або чекав, навіть якщо відвідувач був попереджений про можливість такого пошкодження і втрати.

Ми не гарантуємо і не стверджуємо, що використання матеріалів, представлених на Сайті, не буде заважати інтересам третіх осіб.

Всі права на зміст Сайту належать Адміністрації Сайту або використовуються за згодою правовласників. Цей сайт в цілому та його окремі елементи захищені чинним законодавством України та міжнародними договорами.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, використовувати або повторно використовувати будь-яку інформацію з Сайту в будь-яких публічних або комерційних цілях без письмового дозволу Адміністрації Сайту. Відвідувачі повинні поважати всі права інтелектуальної власності на завантажені та/або скопійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне посилання на Сайт.

Копіювання інформації з Сайту може здійснюватися тільки в некомерційних цілях для розміщення на сторінках Відвідувача, блогах, соціальних мережах.

При роботі з Сайтом Відвідувачу не надаються права ні на інтелектуальну власність, ні на сам Сайт, ні на його зміст або використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

Якщо ви відвідуєте цей Сайт, ви автоматично погоджуєтеся з цією Політикою конфіденційності та її Умовами. Якщо ви не згодні з поточною Політикою конфіденційності та її умовами, ви повинні залишити цю Політику конфіденційності

Зміна політики конфіденційності

Відвідувач, використовуючи Сайт, прийняв умови цієї Політики конфіденційності, бере до уваги і погоджується з тим, що ця Політика конфіденційності може час від часу змінюватися Адміністрацією сайту самостійно. Зміни, внесені в Політику конфіденційності, публікуються на цій сторінці Сайту.

У деяких випадках Адміністрація Сайту залишає за собою право публікувати окремі нотатки про конфіденційність для певних програм.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner